KnowledgebaseÎn secţiunea de întrebări şi răspunsuri găsiţi articole legate de utilizarea şi problemele apărute în utilizarea soluţiilor noastre. Înainte de a contacta serviciul de suport vă rugăm să consulaţi această secţiune, iar dacă nelămurirea dumneavoastră nu primeşte răspunsul online prin articolele publicate vă rugăm să contactaţi serviciul de suport pentru a vă ajuta în problema apărută.

Pentru a avea acces la baza de date cu întrebări și răspunsuri pentru un anumit produs trebuie să intrați pe pagina produsului respectiv și să alegeți secțiunea de întrebări și răspunsuri sau puteți folosi lista de mai jos pentru a ajunge la repede la secțiunea dorită.

Dacă nu găsiți răspuns la întrebările avute atunci vă informăm că suportul tehnic este oferit prin e-mail, dar nu este oferit telefonic decât în cazurile în care aveţi încheiat un contract de întreţinere şi suport tehnic valabil.

Alegeți produsul pentru a accesa secțiunea de întrebări și răspunsuri

Manuale de utilizare și tutoriale găsiți și la Scribd la adresa www.scribd.com/rosistem.
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.