Rosistem furnizează soluţii de management al informaţiei, soluţii destinate tuturor departamentelor dintr-o companie, soluţii de management al clienţilor şi soluţii pentru punctele de vânzare. Rosistem gestionează inventarul si activele companiilor folosind codurile de bare, RFID şi tehnologia wireless. Rosistem vă poate ajuta la colectarea, urmărirea şi gestionarea a tot ceea ce poate fi etichetat sau codificat.

Software-ul Rosistem a fost instalat de către clienţi într-o mare varietate de industrii. Aflaţi cum Rosistem poate îmbunătăţi operaţiunile întregii dvs. companii.

Coduri de bare

Oferim servicii online legate de identificarea și generarea codurilor de bare. Vă putem oferi instruire profesională în utilizarea echipamentelor de verificare a codurilor de bare și perfectionarea personalului. Verificarea codurilor de bare în timpul imprimării, aplicării şi înainte de expediere economiseşte timp, bani şi vă scuteşte de probleme. În funcţie de activitatea fiecărei companii există anumite procese specifice care pot fi automatizate şi optimizate doar prin dezvoltarea şi implementarea unor soluţii şi sisteme complet personalizate. În cazul acestor companii, Rosistem a dezvoltat sisteme modulare ce pot fi personalizate şi construite după cerinţele fiecărei companii.

Consultanţă și outsourcing

Unul dintre cele mai importante aspecte ale dezvoltării de sisteme software îl reprezintă consultanța. Oferim servicii de consultanță directă atât către utilizatorii finali ai unui sistem software cât și pentru alte companii dezvoltatoare de soluții software. Categoriile de servicii pe care vi le oferim acoperă toate etapele de implementare a soluţiei, de la analiza cerinţelor şi designul aplicaţiei, la configurarea soluţiei, punerea în funcţiune şi trainingul utilizatorilor. Outsourcing-ul, ca metodă de lucru, oferă scurtarea perioadei de timp pentru lansarea unui nou produs, optimizarea costurilor de producţie, exploatarea rapidă a resurselor necesare, accesul la forţa de muncă specializată care să completeze echipa dumneavoastră.
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.