Prezentare

Dacă aveţi un cod de bare şi aveţi nevoie să identificaţi formatul său, acest serviciu vă poate ajuta.

Coduri de bare liniare

Dacă aveţi un cod de bare care conţine o serie de bare - unele mai subţiri, altele mai groase - atunci este posibil să fie unul din următoarele coduri de bare:

1. Verificaţi cu atenţie la textul de sub codul de bare, mai ales la barele mai lungi de pe margini şi din centru, atunci aveţi un format EAN/JAN/UPC/GS1.

2. Estimaţi numărul de bare care au aproximativ aceeaşi grosime. În multe cazuri sunt 2, 3 sau 4. Comparaţi numărul obţinut cu valorile din tabel.

3. Uitaţi-vă la primele şi ultimele bare ale codului de bare şi comparaţi-le cu modelelele din lista de mai jos, unde:
W = bară groasă
N = bară subţire
w = spaţiu larg
b = spaţiu ingust

Exemplu:
Coduri de bare liniare

Coduri de bare poştale

Dacă aveți un cod de bare care este format dintr-o serie de bare - unele mai subţiri, altele mai groase, cu aproximativ acelaşi spaţiu între ele, iar opţional înălțimea barelor să fie diferită, atunci este posibil să aveți un format de coduri de bare folosite în domeniul poștal.

Exemplu:
Coduri de bare poştale

Coduri de bare 2D

Dacă aveți un cod de bare care este format dintr-o seria de rânduri unul peste altul, sau dintr-o matrice formată din pătrate, romburi, cercuri sau puncte, atunci aveţi un cod de bare 2-dimensional.

Exemplu:
Coduri de bare 2D
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.