1. Când voi primi produsul?

Livrarea produsului depinde de tipul de plată pe care l-ați folosit. Livrarea va fi inițiată imediat ce plata a fost înregistrată. Veți primi un email de confirmare când plata este înregistrată.

Pentru produsele software livrarea va fi efectuată electronic imediat ce plata a fost înregistrată.

Pentru echipamentele hardware livrarea va fi efectuată în funcție de stocul afișat pe site pe pagina fiecărui produs și perioada de livrare specificată în confirmarea de comandă.

2. Ce anume voi primi?

În mod normal, pentru produsele software, veți primi o cheie de licențiere, versiunea completă ca atașament la e-mail sau un link de descărcare a produsului comandat.

În cazul produselor hardware, echipamente de scanat și tipărit coduri de bare, carduri de identificare sau alte echipamente de identificare și marcare, veți primi produsele fie prin curierat, fie livrarea va fi făcută de către un reprezentant Rosistem. Echipamentele hardware vor fi sigilate în cutii, cu manualele de utilizare ale producătorului și vor fi însoțite de certificatele de garanție.

Pentru livrarea echipamentelor hardware se pot percepe taxe de transport în funcție de adresa dumneavoastră de livrare și de taxele percepute de societatea de curierat.

3. Primesc un CD de instalare pentru produsele software?

Nu. Începând cu anul 2009, nu mai trimitem CD-uri de instalare pentru aplicațiile noastre. Toate aplicațiile noastre pot fi descărcate din contul dumneavoastră de client.

Ultimele versiuni achiziționate de dumneavoastră vor fi tot timpul disponibile în contul dumneavoastră de client disponibil pe website-ul Rosistem.

Oricum recomandăm ca la fiecare versiune sau actualizare pe care o descărcați să faceți un backup al kiturilor de instalare pentru a le avea și dumneavoastră la dispoziție în cazul în care nu puteți accesa contul dumneavoastră de client.
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.