Majoritatea produselor noastre software standard ce pot fi cumpărate de pe website-ul nostru pot fi descărcate complet funcționale și pot fi încercate înainte de achiziție. Există versiuni de evaluare disponibile pentru toți cei interesați. Acest lucru permite potențialilor clienți să evalueze produsele noastre și să se asigure că software-ul îndeplinește condițiile cerute de client înainte de a face achiziția. Folosiți perioada de evaluare pentru a vă asigura că software-ul îndeplinește condițiile dumneavoastră înainte de a achiziționa una sau mai multe licențe. Toate produsele noastre software sunt complet funcționale pe perioada de evaluare. Nici un produs software nu cere o înregistrare pentru a activa funcțiile sale principale.

Dacă ați achiziționat un produs software, după ce plata a fost făcută veți primi un email cu cheia de licențiere pentru a putea activa software-ul. Din moment ce acest email a fost trimis către dumneavoastră nu se mai poate face returnarea produsului software. Avem această politică din moment ce este imposibil pentru dumneavoastră de a returna software-ul deja înregistrat.

Pe perioada de evaluare, echipa noastră de suport vă va asista în instalarea și configurarea produsului software prin email sau prin suport online la distanță. Recomandăm ca toți clienții să descarce, instaleze și să testeze versiunile de evaluare a produselor software înainte de a face achiziția lor.

Politica de rambursare

În anumite cazuri rare și doar până la 30 de zile de la achiziție, dacă în cazul în care din cauza unor dificultăți tehnice sau incompatibilități software-ul nu va funcționa, putem, la discreția noastră să rambursăm software achiziționat. Software-ul ce a fost deschis sau achiziționat online este oferit cu suport gratuit prin email și poate fi înlocuit doar cu software identic doar până la 30 de zile de la achiziție.

Pentru returnarea software-ului (doar versiunile în cutie), indicați motivul returnării pe o hârtie și trimiteți-o împreună cu cutia nedeschisă a software-ului. Vom face returnarea totală a sumei plătite din care se vor scădea costurile de livrare și costurile de recepționare și procesare a software-ului returnat.

Nu suntem responsabili pentru pierderea, întârzierea sau pentru adrese de livrare și email greșite, întârzieri la descărcarea software-ului sau pentru alte întârzieri ale altor modalități de comunicare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați toți acești termeni a politicii de returnare, vă cerem să nu plasați o comandă pentru produsele noastre.

Dacă nu aţi primit sau aţi pierdut cheile de licențiere, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la . Trebuie să includeţi numele dvs, numele companiei, codul de client (afişat pe factură), adresa şi numărul de telefon la care puteţi fi contactat, pentru a vă putea identifica şi a vă trimite cheile de activare.
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.