1. Cum voi primi factura?

O factură pentru comanda dumneavoastră va fi emisă doar după ce se înregistrează plata. Pentru comenzile plătite prin transfer bancar (transfer electronic sau transfer bancar online) vă vom emite factura imediat ce plata a fost înregistrată în contul nostru bancar. Pentru comenzile plătite prin numerar, factura va fi emisă pe loc împreună cu chitanța prin care s-a efectuat încasarea, valabil doar pentru persoana juridice. Toate comenzile sunt trimise prin email ca și fișier PDF atașat. Mai mult, puteți vizualiza sau tipări documentele asociate comenzii oricând după ce comanda a fost finalizată. Trebuie doar să vă autentificați în contul dumnevoastră. Veți găsi aici toate comenzile dumneavoastră și toate documentele asociate comenzilor.

2. Ce valute acceptați?

Pentru toate produsele se acceptă doar plăți în lei (Romanian New Leu - RON). În cazul în care compania dumneavoastră nu-și desfășoară activitatea pe teritoriul României, atunci vă putem pune la dispoziție un cont în EURO pentru efectuarea plății.

3. Ce modalităţi de plată sunt disponibile?

Cum pot plăti prin cardul de credit sau debit?

În acest moment nu puteți efectua plăți prin cardul de credit sau debit.

Cum pot plăti prin transfer bancar?

Vă vom trimite detalii despre modalitatea de plată prin transfer bancar împreună cu confirmarea de comandă trimisă prin e-mail după ce comanda a fost recepționată în sistemul nostru. Vă rugăm nu faceți plata înainte să primiți confirmarea de comandă. Prin procesarea plății după confirmarea comenzii, ne veți permite să alocăm plata comenzii făcute.

Vă rugăm întrebați la banca dumneavoastră de comisione și taxe pentru transferul bancar. Comanda va fi procesată doar dacă se confirmă plata sa integrală.

Produsele vor fi livrate din momentul ce plata a fost înregistrată în contul dumneavoastră. Produsele ce sunt livrate electronic vor fi disponibile în mod normal imediat sau nu mai mult de 48 de ore. În cazul produselor ce sunt livrate fizic, livrarea lor va fi făcută în cel mai scurt timp posibil și conform specificațiilor din confirmarea de comandă.

Cum pot plăti prin numerar?

Plata în numerar poate fi efectuată doar în cazul în care livrarea produselor se face fizic și de către un reprezentat Rosistem. Nu puteți face plata în numerar înainte de livrarea produselor. Plata în numerar poate fi făcută doar de persoane juridice.

Pot plăti după livrare?

Nu acceptăm plăți după livrarea produselor. Livrarea software-ului se face electronic, iar factura aferentă plății vă este trimisă prin e-mail. Pentru toate echipamantele hardware comercializate de către Rosistem plata se face înainte de livrarea produselor. În cazul în care sunteți deja client Rosistem și istoricul plăților este favorabil, atunci plata se poate face și după livrarea produselor.

4. Cum pot anula o comandă? Nu am plătit încă.

Dacă nici o plată nu este recepționată prin transfer bancar, comanda este anulată în sistemul nostru. Produsul nu va fi livrat. Vă vom reaminti prin e-mail despre această comandă, pentru ca dumneavoastră să puteți fie face plata sau să o anulați dumneavoastră folosind link-ul din e-mail. Ne rezervăm dreptul de a denunța unilateral contractul/comanda în caz de neplată.

5. Cum pot anula o comandă? Am plătit deja.

Pentru întrebări legate de anulare, vă rugăm să contactați prin e-mail și descrieți de ce doriți anularea comenzii. Cererea dumneavoastră va fi analizată în 2 zile lucrătoare. Veți primi răspunsul nostru referitor la cererea dumneavoastră prin e-mail.
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.