1. Ce plătesc când cumpăr un produs?

Toate produsele noastre sunt vândute cu un model de întreținere. Acest lucru înseamnă că atunci când achiziționați unul din produsele noastre, primiți actualizări și îmbunătățiri gratuite pentru o perioadă de 3 luni de la data achiziției, chiar dacă este vorba de actualizare sau îmbunătățire minoră sau majoră.

După 3 luni, puteți prelungi perioada de întreținere pentru un cost mai mic din prețul original și veți primi încă 3 sau 12 luni de actualizări și îmbunătățiri gratuite în funcție de tipul de întreținere pentru care ați optat.

Dacă optați să nu prelungiți perioada de întreținere, atunci puteți folosi în continuare produsul pentru care aveți licență.

2. Licențierea este per utilizator?

Desigur. Fiecare utilizator care folosește produsele noastre trebuie să obțină o licență. Cu această licență, utilizatorul poate instala produsul pe o stație principală fixă, pe o stație mobilă sau laptop.

3. Pot folosi în continuare produsele după expirarea perioadei de garanție sau întreținere?

Desigur. Puteți să folosiți în continuare produsele pentru care aveți licență și ați plătit atât timp cât doriți. Când garanția sau întreținerea expiră înseamnă că nu veți mai primi actualizări și îmbunătățiri ale produselor atunci când apar actualizări sau îmbunătățiri noi.

4. Trebuie să plătesc drepturi de autor dacă folosesc o componentă dezvoltată de Rosistem în aplicația dezvoltată de mine sau compania mea?

Rosistem nu cere drepturi de nici un fel pentru redistribuirea componentelor noastre ce sunt integrate în aplicațiile dezvoltate de dumneavoastră. Desigur acest lucru se întamplă dacă aveți o licență validă pentru toate produsele pe care le folositi în dezvoltarea aplicațiilor dumneavoastră
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.