Rosistem Stock
Soluție software pentru gestiunea stocurilor și controlul vânzărilor în magazine.

Rosistem Salesman
Soluţie de automatizare a forţei de vânzare (SFA) pentru îmbunătăţirea procesului de distribuţie a produselor.

Rosistem Field Service
Soluţie software pentru activităţi de service mobil.

Rosistem Product Identification
Permite comercianților cu amănuntul și consumatorilor să verifice informațiile despre toate produsele lor.

Rosistem Mobile Basket
Creaţi liste de cumpărături, liste de jurnal, liste de verificare sau orice listă care aveţi nevoie.

Rosistem Ticket Validation
Soluție destinată validării tichetelor, biletelor și legitimațiilor de acces.

Mobile Counting
Soluţie mobilă de contorizare a intrărilor de produse pe stoc şi de calculare a stocului total intrat pe stoc.

Rosistem Barcode Image Generator
Software de generare coduri de bare ce permite crearea şi imprimarea de imagini cu coduri de bare la o calitate profesională.

Rosistem Salesman Saga
Soluţie de automatizare a forţei de vânzare (SFA) pentru Saga.

Motorola MC65
Motorola MC65 prezintă carateristici de înaltă perfomanță în ceea ce privește scanarea, citind chiar și acele coduri de bare deteriorate sau de slabă calitate. Accesul facil la aplicații de business, durabilitatea precum și flexibiltatea fac din Motorola MC65 un terminal folosit într-un număr mare de industrii.

Motorola MC75
Seria de terminale mobile Motorola MC75 ocupă unul din primele locuri în lume, oferind un număr de neegalat de funcționalități de business, toate într-un echipament robust și ușor de transportat. Fiind dotat cu multe trăsături MAX (Motorola Mobility Architecture eXension), Motorola MC75 răspunde celor mai înalte nevoi de business de mobilitate, oferind un design robust, putere maximă de procesare, flexibilitate în extinderea ariei soluției, capacități extinse de captură a datelor, opțiuni de conectivitate, securitate și administrare.

Motorola ES400
Cel mai mic EDA de pe piaţă, Motorola Enterprise ES400 oferă o soluţie perfectă pentru transferul de date şi de voce, permiţând utilizatorilor nu doar să primească informaţii, dar şi să poată să ia decizii imediat şi să îşi realizeze sarcinile pe teren. Motorola ES400 oferă eficienţă maximă şi un timp de răspuns foarte scurt, determinând îmbunătăţirea serviciilor, creşterea satisfacţiei clienţilor şi sporirea profitabilităţii.

Motorola MC1000
Intr-un pachet simplu ce combina capacitatea de introducere a datelor cu cea de scanare a codurilor de bare, terminalul mobil robust MC1000 de la Motorola vine in intampinarea bugetului si cerintelor dvs., fie ca activati in industria usoara, retail, logistica, depozitare sau centre de distributie.

Motorola MC3190
Terminalele Motorola Symbol MC3190 sunt ideale pentru cei care au de scanat volume mari de coduri de bare si au nevoie de captura de date de inalta calitate. Designul robust, ergonomic si perfect echilibrat usureaza munca operatorilor in interiorul magazinului, in depozit, pe santier, pe docul de incarcare sau in timpul activitatilor de livrare si distributie.

Motorola MC9090-G
Motorola Symbol MC9090-G este un terminal mobil deosebit de robust si performant. Beneficiind de cele mai recente tehnologii in domeniul culegerii si procesarii de date Motorola MC9090 permite mobilitate maxima lucratorilor din teren. Fie ca dispuneti de o aplicatie simpla sau de una complexa, Motorola MC9090-G aduce cu sine perfomante pe care va puteti baza. Terminalul MC9090-G ofera cel mai nou procesor Intel, creat pentru a face fata cerintelor specifice de mobilitate, impreuna cu capacitati solide de stocare de lunga durata si cu optiuni multiple de captare avansata a datelor. Posibilitatea de a alege intre Microsoft - Windows Mobile 5.0 sau Windows CE 5.0 – echivaleaza cu flexibilitea de a alege intre un mediu cu multe caracteristici familiare sau un mediu robust, customizabil, specific aplicatiei.

Motorola MC9190-G
Motorola Symbol MC9190-G este un terminal mobil foarte robust si performant. Beneficiind de cele mai recente tehnologii in domeniul culegerii si procesarii de date Motorola MC9190-G permite mobilitate maxima lucratorilor din teren. Fie ca dispuneti de o aplicatie simpla sau de una complexa, Motorola Symbol MC9190-G aduce cu sine perfomante pe care va puteti baza.

Motorola MT2000
Familia MT2000 de la Motorola alătură simplității unui scanner, inteligența unui terminal mobil oferind capacități avansate de scanare 1D/2D și capturi imagini, precum și abilitatea de a tasta și de a vizualiza date. Terminal mobil accesibil, flexibil și ușor de folosit, cu un design hibrid, poate fi folosit atât ca scanner cât și ca terminal mobil, dovedindu-și utilitatea și performanța în aplicații specifice unor medii industriale variate precum: retail, producție, logistica, spitale etc.

Motorola Psion EP10
EP10 oferă toate caracteristicile şi durabilitatea unui computer mobil high-end sub forma unui dispozitiv compact accesibil. Datorită conectivitaţii wireless care include caracteristici bogate, echipamentul poate fi folosit oriunde, de către persoane care au acces la date de la distanţă, cum ar fi curieri, tehnicieni de service sau agenţi.
Psion EP10 este perfect adaptat pentru diverse aplicaţii cum ar fi: service pe teren, livrare prin poştă, curierat, ticketing şi management de eveniment, precum şi pentru transport şi securitate.

Motorola Psion Omnii RT15
Motorola Psion RT15 vine cu un pachet complet de funcționalități și caracteristici: performanţă extinsă a bateriei (peste 20 de ore), noi variante de tastaturi pentru task-urile de comunicare, multiple module de comunicare wireless: Bluetooth, 802.11a/b/g/n, SIRF III GPS Receiver, Quad-Band GSM, o serie de module de captare de date de la scanare de coduri de bare Standard și Long Range Laser până la High Performance Imager, complet compatibil cu toate accesoriile și modulele de la modelul anterior Motorola Psion XT15, totul pentru a asigura utilizatorului un instrument complet, contribuind mărirea productivității angajaților mobili.

Motorola Psion Workabout Pro 3
Lider în categoria din care face parte, fiind extrem de flexibil, WORKABOUT PRO 3 vă permite să obțineți exact terminalul de care aveți nevoie. Cu WORKABOUT PRO 3 angajații de pe teren își pot îndeplini sarcinile mai repede și mai confortabil, fiind special conceput din punct de vedere al nivelului de robustețe, ergonomie și utilizare pentru a putea fi folosit în orice mediu.

Honeywell Dolphin 6000 ScanPhone
Elegantul scaner mobil Dolphin 6000 Scanphone este cel mai nou membru al familiei de terminale mobile Honeywell. Datorita colturilor rotunjite si finisajelor deosebite, compactul terminal mobil Dolphin 6000 este potrivit activitatii agentilor de vanzari si agentilor de distributie din orice domeniu. Este rezistent la praf, murdarie, stropi de apa si caderi accidentale.

Honeywell MX8
MX8 este conceput special pentru a îndeplini acele sarcini necesită rapiditate în colectarea datelor, precum operațiunile din depozite sau retail. Designul ergonomic, prietenos include un mâner din cauciuc detașabil, ușor de prins cu două degete, pentru a spori gradul de confort.

Honeywell Intermec CK3B
Optimizeaza-ti operatiunile intr-un mod eficient, de lucru automatizat si de inalta performanta cu terminalul mobil de la Intermec CK3B .

Multumita unui design eficient, bateria lui CK3B rezista unui intreg schimb de lucru chiar si atunci cand ruleaza aplicatii intensive de scanare si de retea. Subtire si usor, este confortabil si usor de utiilizat.

Honeywell Intermec CS40
Terminalul Intermec CS40 este conceput special pentru operatorii profesionisti din vanzari, merchandising, servicii de teren, distributie sau transporturi care au nevoie, pe langa un telefon inteligent, de productivitate,performanta si fiabilitate.

Intermec este lider mondial in proiectarea dispozitivelor mobile de tehnica de calcul care suporta rigorile utilizarii zilnice, iar terminalul mobil CS40 nu face exceptie. Robustetea este o parte integranta a designului terminalului CS40. Poate rezista la multiple cazaturi de la 1,2 metri pe suprafete de beton, pe toate colturile si pe toate laturile. Are clasa de izolare IP54, ceea ce inseamna ca este izolat impotriva ploii, umiditatii si a prafului.

Toughshield R500+
Smartphone-ul Toughshield R500+ este ultima versiune din gama premium in materie de smartphone-uri robuste oferind o varietate de caracteristici si solutii unui spectru larg de industrii si furnizori de servicii.

Toughshield R500+ este un smartphone ce rezista la apa, praf si alte microparticule iar display-ul rezistent Gorilla glass il fac sa reziste la cazaturi pe asfalt de la 1.2m. In acelasi timp este usor,utilizarea este prietenoasa si ecranul luminos ofera vizibilitate buna chiar si in cele mai insorite zile.

ToughShield R750
Smartphone-ul Toughshield R750 este ultima versiune din gama premium in materie de smartphone-uri robuste oferind o varietate de caracteristici si solutii unui spectru larg de industrii si furnizori de servicii.

Toughshield R750 este un smartphone ce rezista la apa, praf si alte microparticule iar display-ul rezistent Gorilla glass il fac sa reziste la cazaturi pe asfalt de la 1.2m. In acelasi timp este usor,utilizarea este prietenoasa si ecranul luminos ofera vizibilitate buna chiar si in cele mai insorite zile.

Motorola Symbol LS4278
Cititorul Motorola LS4278 este cel mai bine vandut cititor fara fir marca Motorola. Ofera operatorului o independenta de scanare pe o raza de pana la 15metri! Aparatul nu dispune si de memorie interna pentru situatiile in care iese din raza de acoperire a comunicatiei dar este dotat cu un motor de scanare laser ultra-performant cu fascicol oscilant. Motorola LS4278 este lider in clasa sa la citirea codurilor de bare mici, murdare sau deteriorate. Acest model foloseste tehnologia "reduced space symbology" (RSS), fiind capabil sa scaneze codurile de bare deteriorate major.

Motorola Symbol CS1504
In timp ce accesul web ofera utilizatorilor libertatea de a efectua cumparaturi oricand, cititorului de coduri de bare CS1504 ofera mobilitate maxima, oferind posibilitatea de a efectua cumparaturi oriunde.

Cs1504 permite capturarea codurilor de bare in diferite scopuri: crearea unei liste de cumparaturi, achizitionarea unui produs sau trimiterea printr-un link a produsului respectiv.

Opticon OPN2002
Scannerul OPN 2002 face colectarea codurilor de bare simpla pentru orice utilizator.

Opticon OPN 2002 este un colector de coduri de bare mobil folosit in depozite sau centre de procesare a expeditiilor. Memoria sa ii permite stocarea a mai mult de 25.000 de coduri de bare iar autonomia bateriei ii permite scanarea a 1000 de coduri de bare intr-o singura sesiune.

Cand are loc o greseala, butonul de jos iti permite sa scanezi din nou codul de bare pentru a sterge itemul din memorie. Pentru transferul de date cititorul este echipat cu Bluetooth si un port standard USB care poate fi folosit si pentru incarcarea bateriei interne.

Zebra 105SL
Zebra 105SL este o imprimanta de etichete pentru uz in mediu industrial. Conceputa pentru a printa volume medii si mari de etichete Zebra 105SL are o carcasa metalica rezistenta la vibratii, praf sau scurgeri accidentale de lichide. Display-ul cu care este dotata imprimanta permite utilizatorului sa supravegheze parametrii optimi de functionare dar si sa adica modificari acestora. Fiabilitatea si rapiditatea de procesare a task-urilor fac din Zebra 105SL o alternativa de luat in calcul pentru toti cei care vor sa tipareasca etichete la o calitate foarte buna fara a sacrifica insa viteza de printare.

Zebra ZM400
Imprimantele Zebra din seria ZM400 aduc o flexibilitate crescuta popularei seriei Z care tot timpul s-a impus prin performante crescute si pret competitiv. Printarea ajuge la o viteza de peste 254mm/secunda, imprimanta are carcasa in totalitate din metal si o rezistenta marita in medii grele de lucru. Este recomanda volumelor de mari de printare fiind o imprimanta destinata segmentului producatorilor si firmelor de curierat.

Zebra ZM600
Zebra ZM600 este imprimanta de top din gama ZM. Este disponibila in doua variante de rezolutie (203dpi si 300dpi) si o viteza de printare impresionanta de 254mm/sec. Zebra o recomanda tuturor celor care au volume mari de printare sau celor care printeaza in mod frecvent pe etichete mari. Fie ca aveti o aplicatie de etichetare in domeniul distributiei, transporturilor sau productiei de bunuri, Zebra ZM600 este solutia potrivita pentru conditii de lucru grele si dimensiuni mari de etichete.

Zebra S4M
Imprimanta de etichete Zebra S4M a aparut din imbinarea calitatilor vechilor imprimate Stripe si performantele modelului Zebra TLP2746. Este un model care poate satisface o gama larga de nevoii pentru etichete la un pret deosebit de competitiv. Zebra S4M are un meniu ce permite o navigare simpla, in timp ce designul cu incarcare laterala permite schimbarea simpla si rapida a consumabilului. Software-ul Zebra Designer permite designul si tiparirea cu usurinta a tuturor etichetelor necesare business-ului dumneavoastra. Text, coduri de bare, imagini sau semne conventionale - imprimanta Zebra S4M printeaza fara probleme orice doriti.

Honywell Intermec PF4i
Intermec PF4i este una dintre cele mai versatile si inteligente solutii de printare etichete in mediu industrial. Imprimanta Intermec PF4i, de clasa medie, tipareste prin transfer termic sau direct termic etichete, bilete si placute de identificare. Are dimensiuni compacte, fiind potrivita pentru aplicatii in spatii restranse.

Zebra EM220
Imprimanta de buzunar EM220 de la Zebra printează rapid și cu o calitate uimitoare chitanțe și alte documente, oriunde vă aflați. EM220 combină Bluetooth-ul opțional și cititorul de carduri magnetice cu operțiunile simple de printare și tranzacții cu cardul, transformând-o întrun instrument eficient de satisfacere a clienților.

Zebra MZ220
Pentru cei care isi doresc o imprimanta termica portabila usoara si performanta Zebra MZ220 este solutia perfecta. Imprimanta se remarca prin dimensiunile sale mici dar si prin rapiditatea cu care isi indeplineste job-urile de printare. Imprimanta poate fi conectata la device-uri mobile (laptop-uri, telefoane smartphone, pda-uri, alte terminale mobile de captare si procesare a datelor) prin bluetooth vers.2, IrDA sau direct cu cablu USB.

Printeaza cu usurinta chitante, bonuri, note de receptie sau tichete de acces cu latime maxima de 49mm si are disponibile o gama intreaga de optiuni precum : husa din piele si textil sau incarcator auto (12V).

Consumabilele nu sunt o problema pentru imprimanta mobila Zebra MZ220 - tipareste cu usurinta pe role de hartie folosite la case de marcat sau POS-uri bancare.

Zebra MZ320
Pentru cei care isi doresc o imprimanta termica portabila usoara si performanta Zebra MZ320 este solutia perfecta. Imprimanta se remarca prin dimensiunile sale mici dar si prin rapiditatea cu care isi indeplineste job-urile de printare. Imprimanta poate fi conectata la device-uri mobile (laptop-uri, telefoane smartphone, pda-uri, alte terminale mobile de captare si procesare a datelor) prin bluetooth vers.2, IrDA sau direct cu cablu USB.

Printeaza cu usurinta chitante, bonuri, note de receptie sau tichete de acces cu latime maxima de 76mm si are disponibile o gama intreaga de optiuni precum : husa din piele si textil sau incarcator auto (12V).


Zebra P100i
Zebra P100i realizează carduri personalizate repede, ușor și ieftin. Această imprimantă tipărește carduri color sau monocrom cu o față la o trecere și oferă o varietate de opțiuni foarte mare pentru această clasa.

Zebra P110i
Imprimanta P110i de la Zebra este cea mai accesibilă variantă pentru personalizarea color, pe o singură față a cardurilor. Cunoscute pentru fiabilitate și versatilitate ocupă spațiu mic pe birou, și se potrivește bugetelor mici. Sunt soluția ideală pentru personalizare carduri bancare, legitimații angajați, carduri acces, legitimații studenți, carduri de membru și de fidelitate, carduri cadou personalizate, legitimații de vizitator.

Zebra P110m
Imprimanta Zebra P110m este cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor pentru joburile ce necesita doar print monocrom. Culorile monocrome sunt disponibile pentru: negru, albastru, verde, auriu, rosu, argintiu si alb. Cunoscute pentru fiabilitate și versatilitate ocupă spațiu mic pe birou, și se potrivește bugetelor mici. Sunt soluția ideală pentru personalizare carduri bancare, legitimații angajați, carduri acces, legitimații studenți, carduri de membru și de fidelitate, carduri cadou personalizate, legitimații de vizitator.


Zebra P120i
Printarea cardurilor fata-verso este mai acces ca oricand cu noua imprimanta Zebra P120. Folosiţi Zebra P120i pentru a printa legitimatii sau cartelele de control acces cu fotografii de inalta calitate. În orice aplicaţie, imprimanta P120i, compactă şi uşor de utilizat, revolutioneaza domeniul prin versatilitate şi eficienţă. Această imprimantă eleganta, include caracteristici cum ar fi ribonul Load-N-Go cu rolă de curăţare a cardurilor integrata si senzor de detectare pentru alimentarea unui singur card. In printarea cardurilor color sau monocrom, pe o fata sau fata-verso, P120i economiseşte timp şi bani afacerii dumneavoastra.

Zebra P330i
Zebra P330i este una dintre cele mai cunoscute imprimante de carduri, în prezent existând zeci de mii de astfel de imprimante instalate în întreaga lume. Construită pentru mediile solicitante, P330i livrează calitate și performanță și un volum mare de carduri tipărite. Este o imprimantă flexibilă, ușor de folosit și accesibilă, lider în categoria sa de produse.

Zebra P330m
Zebra P330m este varianta monocromă a imprimantei de carduri Zebra P330i având aceleați funcționalități și caracteristici, cu mici diferențe. Stabilind noi standarde, imprimanta monocromă P330m este cea mai puternică și mai flexibilă din clasa sa, având opțiuni dinamice și caracteristici prietenoase. Este cea mai rentabilă soluție pentru personalizări monocrome.

Zebra P430i
Proiectata şi construita pentru medii solicitante, P430i ofera fiabilitate si performanta in producţia de carduri in volum mari.
Zebra P430i are flexibilitatea de a răspunde cerinţelor dvs. specifice prin echiparea optionala cu interfata de reţea (LAN 10/100), unitati de codare a cardurilor de contact şi celor contactless, UHF Gen 2, precum şi a cardurilor cu banda magnetica. Accesibila şi uşor de utilizat, Zebra P430i este un lider in piata imprimantelor de carduri fata-verso pentru legitimatii de angajati, legitimatii de student, carti de identitate sau carduri de membru.

Motorola Symbol DS4208
Motorola Symbol DS4208 este cea mai buna solutie de scanare a codurilor de bare 2D (PDF417, QR code, MicroQR, Maxicode sau Data Matrix) din prisma raportului calitate/pret.
Terminalul beneficiaza de o carcasa robusta, rezistenta la socuri si de un motor de scanare ultra-performant.

Utilizatorii nu pierd timp pretios pentru a alinia perfect raza pistolului pe codul de bare ca la orice alt cititor laser 1D, imager-ul Motorola DS4208 scaneaza intreaga zona unde este amplasat codul de bare obtinandu-se astfel un randament de scanare mult imbunatatit.

Motorola DS4208-HC
Motorola Symbol DS4208-HC este cea mai buna solutie de scanare a codurilor de bare 2D (PDF417, QR code, MicroQR, Maxicode sau Data Matrix) din prisma raportului calitate/pret.
Terminalul beneficiaza de o carcasa robusta, rezistenta la socuri si de un motor de scanare ultra-performant.

Utilizatorii nu pierd timp pretios pentru a alinia perfect raza pistolului pe codul de bare ca la orice alt cititor laser 1D, imager-ul Motorola DS4208-HC scaneaza intreaga zona unde este amplasat codul de bare obtinandu-se astfel un randament de scanare mult imbunatatit.

Motorola Symbol LS7708
Symbol LS7708 este cititor de bare orizontal, ideal pentru mediile cu un volum mare de scanari zilnice, precum supermarketurile, farmaciile si magazinele alimentare. Este un scaner handsfree care necesita un efort minim din partea utilizatorului. LS7708 are un ecran de scanare mare pentru a citi codurile de bare usor si intuitiv. Poate scana din orice unghi, fara a fi necesar ca angajatul de la casa sa puna produsele intr-o pozitie exacta.

Motorola Symbol LS9203i
Motorola Symbol LS9203 este un cititor de coduri de bare cu motor de scanare laser, usor de instalat, folosit si intretinut pentru utilizarea la punctele de vanzare din retail. Este conceput pentru a reduce timpul petrecut de catre clienti la casa precum si timpul petrecut de catre angajati in realizarea inventarului si pentru a elimina erorile umane, determinand astfel cresterea profitabilitatii.

Motorola MK3000
Micro Kiosk-ul Motorola MK3000 este un echipament extrem de subțire și eficient din punct de vedere al costului, care vă menține conectat cu clienții dvs. Este soluția perfectă pentru a oferi clienților servicii de calitate, fiind folosit în domenii precum retail (verificarea prețului, a stocului, publicitate digitală, asistență, semnătură digitală, puncte de loialitate), workforce management, sănătate, hotelier.

Motorola VC5090
Motorola VC5090 îmbină construcția robustă cu rețeaua wireless de înaltă performanță pentru a facilita culegerea de date în cele mai dificile medii și accesul la informații în timp real. Indiferent de locul unde se găsește angajatul dumneavoastră – pe un stivuitor, pe o stașie fixă sau pe culoarul depozitului, VC5090 oferă toate acele instrumente necesare pentru creșterea productivității și eliminarea/reducerea erorilor specifice activităților de expediere, recepționare, rezervare și selecționare.

Motorola VC6090
Motorola VC6090 face parte din gama de terminale mobile robust oferite de Motorola, cu diferența că este optimizat din punct de vedere al dimensiunii și al greutății pentru a se adapta oricărui vehicul. Motorola VC6090 vine deja echipat cu tehnologie ușor de folosit, o sesiune de instruire devenind astfel inutilă, devenind operațional imediat după ce îl scoateți din cutie.

Motorola VC6096 WWAN
Motorola VC6096 WWAN face parte din gama de terminale mobile robust oferite de Motorola, cu diferența că este optimizat din punct de vedere al dimensiunii și al greutății pentru a se adapta oricărui vehicul. Motorola VC6096 WWAN vine deja echipat cu tehnologie ușor de folosit, o sesiune de instruire devenind astfel inutilă, devenind operațional imediat după ce îl scoateți din cutie.

Motorola Psion 8515
Terminalul mobil de la Psion 8515, compact și robust în același timp vă oferă toată inteligența și conectivitatea de care aveți nevoie. Este extrem de util în aeroporturi, depozite, producție, porturi, acolo unde zilnic mișună o armată de motostivuitoare. Fiind foarte ușor și compact, nu ocupă foarte mult loc pe vehicul, ușurând astfel îndeplinirea sarcinilor.

Motorola Psion 8525 G2
Terminalul mobil de la Psion 8525 G2, compact și robust în același timp vă oferă toată inteligența și conectivitatea de care aveți nevoie. Este extrem de util în aeroporturi, depozite, producție, porturi, acolo unde zilnic mișună o armată de motostivuitoare. Fiind foarte ușor și compact, nu ocupă foarte mult loc pe vehicul, ușurând astfel îndeplinirea sarcinilor.

Motorola Psion 8530 G2
Terminalul mobil de la Psion 8530 G2, compact și robust în același timp vă oferă toată inteligența și conectivitatea de care aveți nevoie. Este extrem de util în aeroporturi, depozite, producție, porturi, acolo unde zilnic mișună o armată de motostivuitoare. Fiind foarte ușor și compact, nu ocupă foarte mult loc pe vehicul, ușurând astfel îndeplinirea sarcinilor.

Motorola WT4000 Wearable Terminal
Un instrument simplu si robust pentru operatorii care au de rezolvat sarcini controlate vocal, terminalul mobil Motorola WT4000 este recomandat in aplicatii hands free pentru a imbunatatii productivitatea si a reduce erorile in depozite. Dispozitivul Motorola WT4000 este dotat cu tehnologie wireless 802.11a/b/g/n.

Motorola WT4090 VOW Voice Only
Un instrument simplu si robust pentru operatorii care au de rezolvat sarcini controlate vocal, terminalul mobil Motorola WT4000 VOW este recomandat in aplicatii hands free pentru a imbunatatii productivitatea si a reduce erorile in depozite. Dispozitivul Motorola WT4000 VOW, cu tehnologie wireless 802.11a/b/g/n, ofera aceleasi caracteristici superioare de procesare si functionalitate vocala de exceptie precum complexul Motorola WT4000, inclusiv suport pentru recunoastere vocala si motoare de prelucrare text in discurs.

Motorola RS309 Wearable Scanner
Motorola RS309 Wearable Scanner este destinat personalului ce impacheteaza produse sau lucreaza frecvent in zone de depozitare, neputandu-si utiliza mainile pentru operarea unui cititor de coduri de bare uzual. Este un cititor de coduri de bare de o acuratete deosebita, dimensiunile sale recomandandu-l in utilizarea curenta, impreuna cu un computer mobil din seria WT4000 si WT41N0.

Motorola RS409 Wearable Ring Scanner
Motorola RS409 Wearable Ring Scanner este destinat personalului ce impacheteaza produse sau lucreaza frecvent in zone de depozitare, neputandu-si utiliza mainile pentru operarea unui cititor de coduri de bare uzual. Este un cititor de coduri de bare de o acuratete deosebita, dimensiunile sale recomandandu-l in utilizarea curenta, impreuna cu un computer mobil din seria WT4000 si WT41N0.

Honeywell HX2 Wearable Computer
Terminalul voce Honeywell LXE HX2, compact si confortabil, a fost conceput pentru a fi purtat la brau sau incheietura, lasand ambele maini libere. Este ideal in medii cu volum mare de scanari. Bratara inovatoare, usoara, confortabila, ataseaza terminalul Honeywell LXE HX2 de operator in perfecta siguranta, fara sa permita alunecarea sau rotirea acestuia. Bratarile inel sau pentru incheietura sunt detasabile, fiecare operator fiind responsabil cu spalarea si igienizarea propriei bratari.

Honeywell MK3580 QuantumT
Honeywell MK3580 QuantumT este un scaner de coduri de bare omni directional dotat cu motor de scanare single line. Honeywell MK3580 QuantumT creste eficienta checkoutului in sistemele de retail si ofera performanta de varf in scanarea codurilor de bare 1D.

Honeywell MK3580 QuantumT combina scanarea omnidirectionala si liniara intr-un design compact si ergonomic. Se adapteaza cu succes pe linia caselor in minimarket-uri si supermarket-uri, se leaga cu usurinta la casele de marcat sau computerele All-In-One de la punctele de vanzare.


Zebra R2844-Z Passive RFID Printer
Imprimanta RFID Zebra R2844-Z combină tehnologia de imprimare direct termică și de transfer termic cu larga capabilitate a codificării RFID. Imprimanta RFID Zebra R2844-Z permite codificarea de targ-uri RFID HF de înaltă frecvență, iar dimensiunea sa mică o fac perfectă pentru soluții de tip desktop. Cu Zebra R844-Z puteți tipări și codifica brățări de identificare, bilete, tag-uri pentru cărțile din biblioteci sau tag-uri pentru materiale video și audio sau tag-uri pentru inventarierea mijloacelor fixe și al obiectelor de inventar.

Motorola MC75 HF RFID
Seria de terminale mobile Motorola MC75 ocupă unul din primele locuri în lume, oferind un număr de neegalat de funcționalități de business, toate într-un echipament robust și ușor de transportat. Fiind dotat cu multe trăsături MAX (Motorola Mobility Architecture eXension), Motorola MC75 răspunde celor mai înalte nevoi de business de mobilitate, oferind un design robust, putere maximă de procesare, flexibilitate în extinderea ariei soluției, capacități extinse de captură a datelor, opțiuni de conectivitate, securitate și administrare.

Motorola MC9090-G RFID Reader
Terminalul mobil Symbol/Motorola MC9090-G RFID ofera suport pentru printare, casti si multe alte accesorii wireless, prin intermediul PAN, utilizarea zilnica fiind mult usurata pentru operatori, in timp ce designul ergonomic cu prindere tip pistol ofera confort in aplicatiile de scanare intensiva, cum ar fi verificarile preturilor pe raft si gestionarea stocurilor.

Motorola MC9090-Z RFID Reader
Cititorul mobil Symbol / Motorola MC9090-Z RFID ofera operatorilor abilitatea de a captura o gama larga de date – de la tag-uri RFID si imagini pana la coduri de bare 1D (la distante mari) si 2D.

Motorola FX7400 Fixed RFID Reader
Design-ul compact si caracteristicile performante integrate recomanda cititorul Motorola FX7400. Setarea se realizeaza cu usurinta, iar tehnologia Power over Ethernet (PoE) elimina costisitoarele caderi de curent. Transmisia de date este securizata.

TSC TA200
TSC TA200 este extrem de durabil si usor de folosit, suporta mai multe optiuni de utilizare decat TTP-224 Plus si consumabile mai eficiente.

Cele 2 motoare puternice sunt capabile sa manipuleze un ribon de capacitate mare, 300m lungime. Pentru o latime suplimentara puteti adauga un modul extern ce va permite sa imprimati etichete de 8.4 inch latime.

TA200 este usor de configurat si utilizat si poate imprima o varietate de etichete, pentru livrari, etichete de indentificare a produselor, managementul dosarelor si uz general.

TSC TA300
TSC TA300 este extrem de durabil si usor de folosit, suporta mai multe optiuni de utilizare decat TTP-224 Plus si consumabile mai eficiente.

Cele 2 motoare puternice sunt capabile sa manipuleze un ribon de capacitate mare, 300m lungime. Pentru o latime suplimentara puteti adauga un modul extern ce va permite sa imprimati etichete de 8.4 inch latime.

TA300 este usor de configurat si utilizat si poate imprima o varietate de etichete, pentru livrari, etichete de indentificare a produselor, managementul dosarelor si uz general.

Brother P-Touch PT-2030VP
Brother P-Touch PT-2030VP este un aparat pentru etichetat care creaza cu usurinta etichete colorate lizibile si durabile. Ideal pentru cei carora le place sa fie organizati, PT-2030VP de la Brother este un aparat pentru etichetat extrem de practic pentru utilizari multiple.

Brother P-Touch PT-2730VP
Brother P-Touch PT-2730VP este un sistem de etichetare compatibil PC, ideal pentru toate cerintele legate de etichetare ale biroului dumneavoastra.

Functiile sale includ imprimarea etichetelor ce contin text, imagini, coduri de bare şi informatii despre pret, fiind alegerea cea mai profesionala atunci cand este vorba de etichetare.

Brother P-Touch PT-D200
Acest echipament P-Touch de etichetare desktop oferă o viteză de imprimare impresionantă de 20mm pe secundă, pefect pentru a vă menţine biroul organizat. Brother P-Touch PT-D200 dispune de un display ce suporta 15 caractere pe o line, iar printarea o poate efectua pe 2 linii. Functioneaza cu 6 baterii de tip AAA si vine la pachet cu o banda de test.

Brother P-Touch PT-H105
In cateva cuvinte P-Touch H105 poate fi caracterizat ca un aparat de etichetat simplu de folosit ce poate fi tinut in mana cu usurinta. Folosit la birou sau acasa Brother PT-H105 produce o gama variata de etichete la calitate profesionala menite sa dureze.

PT-H105 dispune de un display ce suporta 12 caractere pe o line, iar printarea o poate efectua pe 2 linii. Functioneaza cu 6 baterii de tip AAA si vine la pachet cu o banda de test TZe 231.

Ingenico Liteo
Ingenico Liteo este un cititor de carduri de sanatate care va permite accesul sigur la datele de pe cardurile de sanatate. Acesta este conceput special pentru a proteja pinul de la furt sau surse neautorizate in timp ce este conectat la retea.

Dispozitivul este de tip plug&play. Odata conectat la portul USB este recunoscut automat de catre calculator si permite utilizarea cardului de sanatate.

HID Omnikey 3821
HID Omnikey 3821 este un cititor de carduri de sanatate care va permite accesul sigur la datele de pe cardurile de sanatate. Acesta este conceput special pentru a proteja pinul de la furt sau surse neautorizate in timp ce este conectat la retea.

Dispozitivul este de tip plug&play ceea ce inseamna ca odata conectat la portul USB este recunoscut automat de catre calculator si permite utilizarea cardului de sanatate.

ACS ACR83
ACS ACR83 este un cititor de carduri de sanatate cu tastatura si ecran ce va permite accesul sigur la datele de pe cardurile de sanatate. Cititorul contine o tastatura usor de utilizat si un ecran LCD.

Dispozitivul este de tip plug&play ceea ce inseamna ca odata conectat la portul USB este recunoscut automat de catre calculator si permite utilizarea cardului de sanatate.

ACS ACR38
Cititorul de carduri ACS ACR38 este un dispozitiv care permite citirea si scrierea datelor pe cardurile de sanatate. Utilizatorul se conecteaza la portul USB al calculatorului si apoi introduce cardul de sanatate. Pentru a avea acces la datele de pe cardul de sanatate se introduce codul PIN de la tastatura calculatorului.

Motorola ET1
Motorola ET1 scaneaza coduri de bare, filmeaza, face poze, se conecteaza la alte dispozitive prin Wireless si Bluetooth folosindu-si antena integrata, si ofera indicatii cu ajutorul navigatiei GPS - toate impachetate sub un ecran tactil de 7 inch Corning Gorilla Glass. Tableta Motorola ET1 include multiple elemente de securitate dezvoltate pentru sistemul de operare Android 2.3.4.

Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.