Rosistem caută activ parteneri care să înţeleagă cerinţele noastre şi au un palmares în dezvoltarea şi punerea în aplicare a acestor cerințe. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a construi relații pe termen lung cu partenerii noștri care aduc un angajament dovedit clienților, calitate şi servicii care să se potrivească angajamentele noastre.

În continuare sunt enumeraţi partenerii noştri precum şi producători de echipamente AIDC ale căror produse au fost utilizate în soluţiile noastre software şi pe care le putem furniza împreună cu sistemele noastre software.

Zebra Technologies

Zebra oferă companiilor din întreaga lume soluţii de imprimare inovatoare şi sigure. Zebra este unul dintre furnizorii mondiali de imprimante de etichetare termică cu coduri de bare, imprimante pentru chitanţe, imprimante de carduri, imprimante şi codificatoare inteligente de etichete RFID, soluţii de conectivitate a imprimantelor termosensibile şi de construire de reţele aferente. Prin achiziția companiei Eltron, Zebra oferă și soluții pentru imprimare carduri de identificare. Începând cu 2015 Zebra Technologies achiziționează divizia Enterprise din Motorola Solutions, iar acum din portofoliul Zebra Technologies fac parte și produsele companiilor achiziționate de Motorola Solutions: Symbol Technologies achiziționată în anul 2007, după scindarea companiei Motorola în Motorola Mobility și Motorola Solutions. În 2012 Motorols Solutions achiziționează compania Psion lărgindu-și astfel gama de terminale portabile și de calculatoarea montabile pe vehicule. Din portofoliul de produse Psion fac parte și produsele Teklogix.
www.zebra.com

Honeywell

Honeywell Scanning & Mobility este unul dintre principalii producători de echipamente AIDC (terminale mobile și cititoare de coduri de bare). Portofoliul Honeywell este compus din produsele Metrologic Instruments, de produsele Hand Held Products (HHP) și de produsele LXE, companii achiziționate de Honeywell. Mai nou, prin achiziția companiei Intermec, Honeywell oferă și echipamente de imprimare. Pe 2 martie 2015 se încheie achiziția companiei Datamax-O'Neil.
www.honeywellaidc.com

Biometrika

Biometrika are ca principală direcţie de dezvoltare, realizarea de sisteme biometrice complexe. Sistemele biometrice de la Biometrika sunt echipamente pentru autentificarea sau identificarea persoanelor pe baza caracteristicilor biometrice, ca de exemplu prin intermediul amprentelor, a formei feţei sau a geometriei mâinii.
www.biometrika.it
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.