Programe de parteneriat

Rosistem lucrează cu organizaţii partenere din întreaga lume care completează produsele şi serviciile pe care Rosistem le dezvoltă şi furnizează în scopul de a crea un plus valoare pentru clienţi.

Rosistem este mereu dornic să crească şi să dezvolte reţeaua sa dinamică de parteneri cu companii care cred că folosind cunoştinţele de specialitate şi experienţa în domeniu pot asigura clienţilor cele mai bune soluţii posibile.

Distribuitori

Partenerii recomandă, promovează sau vând produsele şi serviciile Rosistem clienţilor lor. Cei mai mulţi parteneri activează în sectoare industriale specifice sau specifice domeniului de expertiză, cu capacitatea de a ajuta clienţii să atingă obiectivele propuse în utilizarea produselor şi serviciilor Rosistem. Partenerii Rosistem sunt catalogaţi în funcţie de resursele şi expertiză lor.
Parteneri de tehnologii

Companii care furnizează tehnologii hardware sau software care sprijină sau completează produsele Rosistem. Rosistem caută activ parteneri care să înţeleagă cerinţele noastre şi au un palmares în dezvoltarea şi punerea în aplicare a acestor cerințe. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a construi relații pe termen lung cu partenerii noștri care aduc un angajament dovedit clienților, calitate şi servicii care să se potrivească angajamentele noastre.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii