Dacă doriţi să încercaţi şi să evaluaţi unul dintre produsele noastre, puteţi descărca cea mai recentă versiune folosind link-urile de mai jos. Aplicaţiile şi componentele noastre lucrează la fel indiferent dacă aţi cumpărat deja produsul sau nu - cel mai bine veţi vedea evaluând produsele. Nici o opţiune principală nu este dezactivată pe perioada de evaluare, există doar limitări ca și număr de înregistrări, perioadă de utilizare sau se afisează textul "DEMO" în rapoarte sau la imprimare.

Pentru a putea evalua produsele noastre cerem doar să vă înregistraţi pentru a ne furniza unele informaţii minime de contact astfel încât să putem păstra legătura şi să ne asigurăm că puteţi evalua cât de bine posibil.

Atenție: nu toate produsele noastre au versiuni de evaluare disponibile. Cauzele pot fi multiple: software-ul se personalizează pe client, software-ul conține mai multe module ce trebuie configurate corespunzător sau aveți nevoie de echipamente dedicate pentru a putea evalua software-ul nostru.

În aceste cazuri ne puteți contacta pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastră, de a alege cea mai bună soluție software-hardware și pentru a stabili o întâlnire de prezentare la sediul dumeavoastră.

Alegeţi produsul şi apăsaţi butonul 'Download' pentru a afișa pagina de descărcare.