SIEMENS
PROCTER & GAMBLE
EA GAMES
UNILEVER
BRITISH COUNCIL
MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE
CAMERA DEPUTATILOR
CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII
B1 TV
INTERNATIONAL SCHOOL OF BUCHAREST
CHIPITA
ANTALIS
NOVOTEL
E-BODA
ARABESQUE
POLITEHNICA TIMISOARA
ROMCARTON
MEDIAPRO
PANDORA JEWELRY ROMANIA
KRAFTANLAGEN
 

Studii de caz


SIEMENS


Pentru Siemens, divizia Energy & Oil, au fost implementate soluțiile Rosistem Checking și Rosistem Stock. Rosistem Checking asigură urmărirea și managementul tuturor articolelor folosite de angajații Siemens în operațiile de service şi întreținere, iar Rosistem Stock ţine evidenţa tuturor articolelor stocabile şi care sunt folosite în procesele Siemens.


PROCTER & GAMBLE


Sistem de achiziţie mobilă de produse şi completarea catalogului de produse prezente pe piaţa internă şi sud-est europeană. Soluţia constă în aplicaţia mobilă ce stochează datele colectate prin scanare şi sistemul de sincronizare între aplicaţia mobilă şi serverul FTP de actualizare a datelor.


Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.