Parcursul produselor noastre prezintă evoluţia produselor noastre şi unde ne-am propus să ajugem în viitorul apropiat. Pentru a vedea modul în care produsele noastre s-au dezvoltat în anii trecuţi, vă rugăm să consultaţi arhiva noastră. Vă rugăm să reţineţi că viitoarele planuri detaliate cu privire la această foaie de parcurs se pot modifica. Suntem întotdeauna încântaţi să primim feedback-ul dvs. cu privire la planurile noastre. Dacă aveţi orice comentarii sau sugestii pentru noile produse care credeţi că sunt utile vă rugăm să ne contactaţi. Oferim licenţe gratuite tuturor celor care ne trimit idei interesante.

2021
Se face trecerea pe platforma Android pentru solutiile Rosistem Mobile Counting, Rosistem Mobile Checking si a solutiile Mobile Warehouse impreuna cu modulele de integrare cu platforme terte.

2020
Se lanseaza platforma e-commerce AIDC by Rosistem, unde prezentam solutiile noastre si ale tertilor impreuna cu echipamente, consumabile si servicii conexe.
Lansam www.barcoding.ro, site destinat prezentarii codului de bare EAN-13, iar in urma parteneriatului cu ARPC oferim si servicii de atribuire indicativ EAN-13 pentru codurile de bare.
Prima versiune Rosistem Tickets Scanner este lansata, solutie ce permite validarea bonurilor de masa, cadou si a altor tipuri de bonuri. Solutia identifica si valideaza tichetele folosind OCR si codurile de bare tiparite.

2019
Solutia Rosistem Warehouse se integreaza cu SAP, Navision, Entersoft, Ciel, WinMentor, Saga, OMC, ASiS, ImmERP, ResurseERP si PlatphormaSQL.

2018
Prima versiune Rosistem Retail (soluţia pentru gestiune a magazinelor şi vânzare POS) se lansează şi se face integrarea cu Rosistem Warehouse.

2017
Se portează o parte din soluţiile de pe Windows CE şi Windows Mobile pe Androi şi se actualizează şi se îmbunătăţesc continuu soluţiile deja existente în portofoliu.
Se dezvoltă soluţii personalizate pentru linii de producţie şi îmbuteliere. Se lansează soluţia personalizată Rosistem MRP pentru linii de etichetare şi tracking produse pe linii de ambalare, producţie şi îmbuteliere.

2016
Prima versiune Rosistem Mobile Inventory - Android pentru sistemul de operare Android este lansată. Soluţia de inventariere mobilă combină puterea şi acurateţea identificării produselor pe baza codurilor de bare şi puterea de stocare şi manipulare a datelor a terminalor portabile. Soluţia este destinată companiilor care doresc sa aibă un control strict asupra inventarului.
Prima versiune Rosistem Barcode Collector - Android pentru sistemul de operare Android este lansată. Cu Rosistem Barcode Collector - Android aveți posibilitatea de contorizare a codurilor de bare citite folosind un terminal portabil de colectare date.
Soluția Rosistem Stock și Rosistem Warehouse conțin acum și module de producție și trasabilitate a materiilor prime și produselor finite.

2015
Prima versiune a soluţiei de gestionare mobilă a activităților din depozite Rosistem Warehouse Collector este disponibilă. Puteți operara recepțiile de marfă, livrarea și inventarierea în locații și depozite. Folosind modulul de sincronizare puteţi stabili regulile de sincronizare a datelor prelucrate de Rosistem Warehouse Collector şi aplicaţia ERP folosită de dumneavoastră, fie prin transferul datelor în fişiere CSV sau Excel.

2014
Avem o nouă soluție software de tipărire și generare etichete cu coduri de bare, Rosistem Barcode Label Printing este o soluție care permite crearea unei baze interne cu produse și a mai multor formate de etichete, toate aceste informații sunt salvate în baza internă a aplicației.
Soluțiile de inventariere dezvoltate pentru aplicații integrate de tip financiar-contabil nu se mai comercializează separat față de pachetul complet. Ca atare Rosistem Inventory ASiS face parte acum din Rosistem Warehouse ASiS, Rosistem Inventory Saga face acum parte din Rosistem Warehouse Saga, Rosistem Inventory ImmERP face parte acum din Rosistem Warehouse ImmERP.
Soluția Rosistem Product Identification nu se mai comercializează separat, ea făcând parte din majoritatea soluțiilor mobile. Ca și soluție înlocuitoare vă recomandăm Rosistem Barcode Collector.
Soluția Rosistem Barcode Image Generator nu se mai comercializează separat. Începând cu noiembrie 2014 soluția este parte integrantă din Rosistem Barcode Generator.
Se lansează soluția Rosistem Warehouse OMC, soluție de warehouse management mobil pentru soluția de evidență contabilă și stocuri OMC ERPw.
Prima versiune Rosistem Inventory Collector este lansată, o soluţie mobilă de efectuare a inventarelor folosind cititoare mobile Motorola CS30XX sau Opticon OPN2XXX.
Se lansează Rosistem Salesman ImmERP, aplicația de facturare mobilă de tip SFA și preluare comenzi de la clienți pentru soluția de evidență contabilă și stocuri ImmERP. Soluția este disponibilă atât în versiune pentru tablete cu Android, cât și pentru terminale portabile ce rulează Windows Mobile, Windows CE sau Windows Embedded.
Se lansează soluția Rosistem Warehouse WinMentor, soluție de warehouse management mobil pentru soluția de evidență contabilă și stocuri WinMENTOR.

2013
Prima versiune Rosistem Mobile Invoicing este lansată. Aplicația permite emiterea de facturi și chitanțe folosind dispozitive mobile echipate cu Windows Mobile/CE/Embedded sau Android. Imprimarea se face pe imprimante portabile prin Bluetooth.
Rosistem Salesman Saga, aplicația de facturare mobilă de tip SFA pentru soluția de evidență contabilă și stocuri Saga C, este acum disponibilă atât în versiune pentru netbook-uri, cât și pentru terminale portabile ce rulează Windows Mobile, Windows CE sau Windows Embedded.
Prima versiune Rosistem Mobile Counting este lansată, o soluţie mobilă de contorizare a intrărilor de produse pe stoc şi de calculare a stocului total intrat pe stoc.
Prima versiune Rosistem Mobile Checking este lansată, o soluţie mobilă de urmărire a fluxului de intrări/ieşiri şi gestiunea stocului curent.
S-a relansat serviciul gratuit de generare coduri de bare. Serviciul gratuit de generare coduri de bare permite generarea de coduri de bare 1D și 2D, iar imaginile cu coduri de bare generate pot fi salvate. Codurile de bare pot fi rotite la 0, 90, 180, 270 de grade și se pot specifica diverse funcționalități specifice ficărei simbologii de coduri de bare 1D și 2D.
Toate soluțiile noastre software au fost testate pentru rularea pe Windows 8 (32 și 64 biți).
Prima versiune Rosistem Barcode Collector este lansată. Cu Rosistem Barcode Collector aveți posibilitatea de contorizare a codurilor de bare citite folosind un terminal portabil de colectare date.
Prima versiune Rosistem Ticket Validation este lansată, o soluție destinată validării tichetelor, biletelor și legitimațiilor de acces.
Soluția mobilă Rosistem Mobile Basket nu se mai comercializează separat. Rosistem Mobile Basket este de acum parte integrantă a soluției Rosistem Salesman.
Soluția software Rosistem RFID Label Designer nu se mai comercializată separat. Rosistem RFID Label Designer este de acum inclusă în soluția de generare și tipărire etichete cu coduri de bare Rosistem Barcode Label Designer.
Componenta Rosistem RFID .NET nu mai este comercializată separat. Rosistem RFID .NET este parte integrantă din soluția de generare coduri de bare Rosistem Barcode .NET.
Se lansează soluțiile Rosistem Warehouse ImmERP, Rosistem Inventory ImmERP și Rosistem Barcode ImmERP, soluții de warehouse management mobil, inventariere și tipărire etichete pentru sistemul financiar-contabil ImmERP.
Se lansează Rosistem Librarian soluție de urmărire, împrumut și evidență conceput pentru biblioteci și librării.

2012
Se lansează soluția Rosistem Salesman Saga ce este o aplicația de facturare mobilă de tip SFA pentru soluția de evidență contabilă și stocuri Saga C.
Din soluțiile Rosistem Warehouse ASiS și Rosistem Warehouse Saga se extrage partea de identificare şi inventariere pentru a obţine două noi produse dedicate inventarierii mobile pentru aceste soluţii software de contabilitate, Rosistem Inventory ASiS şi Rosistem Inventory Saga.
Se lansează soluția Rosistem Warehouse Saga, soluție de warehouse management mobil pentru soluția de evidență contabilă și stocuri Saga C. Odată cu Rosistem Warehouse Saga se lansează și Rosistem Barcode Saga soluție pentru design și imprimare etichete cu coduri de bare ale produselor din Saga C.
Se lansează soluția Rosistem Warehouse ASiS, soluția de warehouse management mobil pentru soluția ERP ASiS Plus. Odată cu Rosistem Warehouse ASiS se lansează și Rosistem Barcode ASiS soluție pentru design și imprimare etichete cu coduri de bare ale produselor din ASiS Plus.
Prima versiune Rosistem Stock este lansată. Rosistem Stock vă oferă posibilitatea de gestionare eficientă a stocurilor, prin emiterea rapidă a documentelor de ieşire şi înregistrarea simplă a documentelor de intrare. Ştiţi exact ce aveţi pe stoc, iar datorită posibilităţii configurării stocului minim şi maxim la produse ştiţi cât trebuie comandat la furnizor sau ce marfă aveţi în exces.

2011
Prima versiune Rosistem Product Identification este lansată, o soluţie ce permite comercianților cu amănuntul și consumatorilor să verifice informațiile despre toate produsele lor. Rosistem Product Identification permite identificarea pe moment al produselor din depozite, magazii şi magazine, tot ceea ce trebuie să faceţi este să configuraţi sistemul de a prelua datele din aplicaţia dumneavoastră ERP sau din bazele de date ale sistemelor de management şi contabilitate.
Prima versiune Rosistem Field Service este lansată o soluția de urmărire a activităților de service mobil elimină agendele și documentele de service din mâinile lucrătorilor dumneavoastră şi le înlocuieşte cu o soluţie mult mai eficientă.

2010
Prima versiune Rosistem Mobile Warehouse este lansată, o soluție de gestionare mobilă a activităților din depozite. Puteți operara recepțiile de marfă, livrarea, inventarierea și transferul între locații și depozite. Folosind modulul de sincronizare puteţi stabili regulile de sincronizare a datelor prelucrate de Rosistem Mobile Warehouse şi aplicaţia ERP folosită de dumneavoastră, fie direct în baza de date, fie prin transferul datelor în fişiere CSV sau Excel.
Rosistem Application Server nu mai este comercializat separat. Începând din 2010 este inclus în soluțiile Rosistem fără a mai fi nevoie de achiziționarea sa separată.
Prima versiune Rosistem RFID Label Designer este lansată.

2009
Se dezvoltă Rosistem Warehouse NAV, soluție mobilă de management depozit ce folosește Microsoft Navision ca și sistem backend. Soluția Rosistem Warehouse NAV este o soluție personalizată ce folosește o versiune personalizată de Microsoft Navision.
Prima versiune Rosistem Barcode Generator este lansată. Rosistem Barcode Generator permite genarerarea de coduri de bare statice sau dinamice din listele create sau din diferite baze de date, exportul codurilor de bare astfel generate către alte aplicaţii software. Rosistem Barcode Generator poate genera imagini grafice de înaltă performanţă pentru importul în aplicaţii de genul Photoshop, Paint Shop Pro, Quark sau Corel Draw pentru adăugarea pe imaginile existente a codurilor de bare şi imprimarea imaginii finale.
Rosistem Barcode Image Generator este rescris și include acum o nouă intefață grafică și suportă mai multe simbologii de coduri de bare.
Rosistem Barcode Label Designer este lansat cu o nouă interfață și mai multe simbologii de coduri de bare suportate.
Toate soluțiile noastre pentru Microsoft Windows au fost testate pentru a îndeplini toate cerințele tehnice de a fi compatibile cu Microsoft Windows 7.
Prima versiune Rosistem Inventory este lansată. Rosistem Inventory este cel mai simplu mod de a ține evidența bunurilor cu cea mai intuitivă și mai accesibilă soluția de inventariere și urmărire bunuri. Managerii știu că urmărirea bunurilor este vitală în mărirea eficienței și asigură o acuratețe a inventarului. Rosistem Inventory este soluția de inventariere care ajută în realizarea inventarului și a situației intrărilor și ieșirilor din depozite, centre de distribuție, magazii sau magazine.

2008
Prima versiune Rosistem Barcode Image Generator este lansată. Soluţia de generare a codurilor de bare permite realizarea şi exportul codurilor de bare către alte aplicaţii. Poate genera imagini grafice de înaltă performanţă pentru importul în aplicaţii de genul Photoshop, Paint Shop Pro, Quark sau Corel Draw pentru adăugarea pe imaginile existente a codurilor de bare şi imprimarea imaginii finale.
Prima versiune Rosistem Salesman este lansată. Rosistem Salesman este o soluţie de automatizare a forţei de vânzare (SFA) pentru îmbunătăţirea procesului de distribuţie a produselor destinat firmelor producătoare sau de distribuţie cu reţele de agenţi de vânzări. Soluţia de automatizare a vânzărilor este compusă din aplicaţia instalată la agentul de vânzări pe un terminal portabil tip PDA, aplicaţie care facilitează culegerea datelor de pe teren cu sau fără ajutorul codurilor de bare, aplicaţia instalată pe serverul central al companiei, care preia datele culese de pe teren şi le prelucreaza centralizat şi modulul de comunicaţie între cele două aplicaţii.
Prima versiune Rosistem Mobile Inventory este lansată, o soluţia de invetariere mobilă combină puterea şi acurateţea identificării produselor pe baza codurilor de bare şi puterea de stocare şi manipulare a datelor a terminalor portabile. Soluţia este destinată companiilor care doresc sa aibă un control strict asupra inventarului.

2007
Prima versiune Rosistem RFID .NET este lansată.
Prima versiune Rosistem Mobile Basket este lansată.
Rosistem lansează o nou software de inventariere și urmărire, Rosistem Checking. În soluţia de urmărire a fluxului de intrări şi ieşiri, importante sunt codurile de bare de pe fiecare produs prin care se realizează toate operaţiile de verificare, urmărire şi gestionare a produselor. Terminalele portabile permit scanarea codurilor de bare şi realizarea operaţiilor de intrare sau ieşire a produselor.
Rosistem lansează serviciul online gratuit pentru generarea de coduri de bare. Acest generator permite crearea de imagini cu coduri de bare pe baza textului de codificare, a tipului de codificare și formatul fișierului rezultat.

2006
Rosistem lansează o soluție nouă de design și imprimare carduri, Rosistem ID Card Designer. Rosistem ID Card Designer este un software uşor de folosit, ce permite realizarea designului şi imprimarea de carduri de identificare sau carduri de fidelitate pentru toate tipurile de soluţii: angajaţi, şcoli, librării, fidelizare clienţi, carduri de securitate şi acces precum şi orice alt tip de identificare bazat de card. Cu Rosistem ID Card Designer, câteva mişcări şi click-uri de mouse sunt de ajuns pentru a combina coduri de bare, texte şi imagini în etichete profesionale. Soluţia dispune de modele gata pregătite pentru o faţă sau ambele feţe ale cardului.
Prima versiune Rosistem Barcode PHP este lansată. Clasele PHP pentru generarea de coduri de bare permit celor ce folosesc PHP-ul pentru crearea de website-uri şi de alte soluţii software dezvoltate în PHP posibilitatea de generare şi imprimare a codurilor bare din propriile soluţii.
Rosistem lansează o nouă soluție de coduri de bare, Rosistem Barcode Label Designer. Rosistem Barcode Label Designer este un software uşor de folosit, software de design şi imprimare etichete, WYSIWYG ce permite crearea de etichete cu coduri de bare, texte, imagini pentru imprimarea pe imprimante direct termice, cu transfer termic sau pe orice alt tip de imprimantă. Cu Rosistem Barcode Label Designer, câteva mişcări şi click-uri de mouse sunt de ajuns pentru a combina coduri de bare, texte şi imagini în etichete profesionale.

2005
Prima versiune Rosistem Barcode .NET este lansată. Rosistem Barcode .NET este flexibil şi o puternică componentă .NET ce permite cu uşurinţă crearea de sisteme profesionale de generare şi imprimare a codurilor bare în aplicaţiile dezvoltate în .NET. Rosistem Barcode .NET suportă majoritatea formatelor liniare (1D), formatele poştale şi 2D a codurilor de bare printre care Code 39, Code 128, EAN 13 & UPC, Postal (USPS, British Royal Mail, Australian Post, etc.), Data Matrix, QR Code, PDF 417 şi alte simbologii uzuale.
Prima versiune Rosistem Barcode VCL este lansată. Componentele VCL pentru generarea de coduri de bare sunt destinate dezvoltatorilor ce folosesc ca mediu de dezvoltare Delphi. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii software.
www.barcode.ro (tutoriale despre coduri de bare și biometrice) este online, primul website despre coduri de bare și tehnologii biometrice din Romania!

2004
Prima versiune Rosistem Barcode Java este lansată. Componentele Java pentru generarea de coduri de bare permit utilizarea codurilor de bare în JavaBeans, Applets, Servlets şi clasele Java. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii software.
Prima versiune Rosistem Barcode ActiveX este disponibilă. Rosistem Barcode ActiveX permite utilizarea codurilor de bare în aplicaţiile ce au suport pentru ActiveX-uri. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii software sau pentru utilizatorii obişnuiţi care doresc generarea de coduri de bare în aplicaţii ce suportă tehnologia ActiveX.
Soluția Rosistem Assets, software de inventariere mijloace fixe este lansat. Rosistem Assets ajută la urmărirea cu uşurinţă al activelor valoroase din compania dumneavoastră, a bunurilor IT, inclusiv calculatoare, mobilier, echipamente medicale, instrumente şi vehicule. Rosistem Assets permite companiei dumneavoastră eliminarea timpului pierdut petrecut în căutarea activelor pierdute sau lipsă şi reducerea cheltuielilor din cauza pierderii echipamentelor.

2003
Prima versiune Rosistem Warehouse este lansată, soluție software care este printre primele soluții software de management depozit din România. Rosistem Warehouse este un sistem robust, complet configurabil care combină cele mai noi avantaje tehnologice cu metodologiile şi procedurile cele mai complexe care pot fi întâlnite în depozite sau magazii de orice dimensiune. Rosistem Warehouse este proiectat să optimizeze şi să automatizeze la maximum operaţiunile de colectare de date. Având opţiuni multiple pentru managementul recepţiei, livrării şi mutării de marfă, cât si pentru procesarea comenzilor, aprovizionării, transportului şi a managementului de ambalaje, Rosistem Warehouse oferă o viziune completă asupra operaţiunilor din depozit cu minim de efort.
Rosistem a luat fiinţă pe 9 ianuarie 2003. Compania îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, cunoscută ca furnizor serios de soluţii AIDC în România şi în străinătate.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.