2013

O nouă imagine

Începând cu luna iunie 2013, la împlinirea a 10 ani de activitate pe piața de identificare automată, am lansat o nouă versiune a website-ului Rosistem. Noul website este integrat cu sistemul de suport și contabilitate, astfel toate modificările făcute în contul de client sunt disponibile automat în zona contului de client.

De asemenea, noul website are publicate mai multe produse software dezvoltate în cei 10 ani de activitate, fiecare produs având manualele de utilizare și broșurile de prezentare disponibile online, precum și o gamă largă de tutoriale. Fiecare produs are o secțiune de istoric al versiunilor cu detalierea opțiunilor modificate sau a problemelor și erorilor rezolvate.
Citeşte tot comunicatul de presă

Arhivă comunicate de presă
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.