2022

Rosistem Assets - Android

Solutia Rosistem Assets este acum disponibila si pe platforma Android.
Citeşte toată ştirea


2020

Rosistem Warehouse - Android

Se porteaza sistemul WMS pe platforma Android. Se porteaza toate optiunile existente pe Windows CE si Windows Mobile si se dezvolta noi functionalitati in sistemul Rosistem Warehouse care sunt disponibile doar pe terminalele ce ruleaza Android.
Citeşte toată ştirea


2019

Rosistem Ticket Scanner

Rosistem Ticket Scanner - Solutie de scanare si validare tichete si bonuri valorice.
Citeşte toată ştirea

Rosistem Scale Print

Rosistem Scale Print este o solutie complexa de cantarire si tiparire de etichete. Este alcatuita din: aplicatie back-office, aplicatie front-office si print server.
Citeşte toată ştirea


2018

Rosistem Retail

Prima versiune Rosistem Retail (soluţia pentru gestiune a magazinelor şi vânzare POS) se lansează şi se face integrarea cu Rosistem Warehouse.
Citeşte toată ştirea


2016

Rosistem Mobile Inventory - Android

Prima versiune Rosistem Mobile Inventory - Android pentru sistemul de operare Android este lansată. Soluţia de inventariere mobilă combină puterea şi acurateţea identificării produselor pe baza codurilor de bare şi puterea de stocare şi manipulare a datelor a terminalor portabile. Soluţia este destinată companiilor care doresc sa aibă un control strict asupra inventarului.
Citeşte toată ştirea

Rosistem Barcode Collector - Android

Prima versiune Rosistem Barcode Collector - Android pentru sistemul de operare Android este lansată. Cu Rosistem Barcode Collector - Android aveți posibilitatea de contorizare a codurilor de bare citite folosind un terminal portabil de colectare date.
Citeşte toată ştirea

Trasabilitate în Rosistem Warehouse și Rosistem Stock

Soluția Rosistem Stock și Rosistem Warehouse conțin acum și module de producție și trasabilitate a materiilor prime și produselor finite.
Citeşte toată ştirea


2015

Rosistem Ticket Validation

Soluția software Rosistem Ticket Validation nu mai se comecializează în varianta standard. Dacă aveţi nevoie de această soluţie ea poate fi oferită doar în baza analizării necesarului dumneavoastră şi a personalizării conform cerinţelor. Am luat această decizie de a nu mai comercializa varianta standard pentru ca în majoritatea cazurilor soluţia a fost personalizată conform cerinţelor fiecărui client.
Citeşte toată ştirea

Pachete software de tip add-in

Pachetele software de tip add-in pentru diversele soluții financiar-contabile (Saga, ImmERP, WinMentor, ASiS ERP, CDMS ERP, OMC ERPw, NCS, Dynamics NAV) nu mai sunt disponibile pentru achiziționarea direct de pe site.
Citeşte toată ştirea

Rosistem Warehouse Collector

Prima versiune a soluţiei de gestionare mobilă a activităților din depozite Rosistem Warehouse Collector este disponibilă. Puteți operara recepțiile de marfă, livrarea și inventarierea în locații și depozite.
Citeşte toată ştirea


2014

Rosistem Warehouse OMC

Rosistem Warehouse OMC este o aplicație de interfațare pentru terminalele mobile de tip barcode scanner ce rulează Windows Mobile sau Windows CE și aplicația de contabilitate financiară, gestiune a stocurilor, salarii, productie și mijloacelor fixe OMC ERPw.
Citeşte toată ştirea

Rosistem Inventory Collector

Prima versiune Rosistem Inventory Collector este lansată, o soluţie mobilă de efectuare a inventarelor folosind cititoare mobile Motorola CS30XX sau Opticon OPN2XXX.
Citeşte toată ştirea

Rosistem Salesman ImmERP

Rosistem Salesman ImmERP, aplicația de facturare mobilă de tip SFA și preluare comenzi de la clienți pentru soluția de evidență contabilă și stocuri ImmERP, este acum disponibilă atât în versiune pentru tablete cu Android, cât și pentru terminale portabile ce rulează Windows Mobile, Windows CE sau Windows Embedded.
Citeşte toată ştirea

Rosistem Warehouse WinMentor şi Rosistem Inventory WinMentor

Se lansează soluția Rosistem Warehouse WinMentor, soluție de warehouse management mobil pentru soluția de evidență contabilă și stocuri WinMENTOR. Din soluția Rosistem Warehouse WinMentor se elimină modulele de intrări, ieșiri și transferuri pentru a obține doar soluția de inventariere Rosistem Inventory WinMentor.
Citeşte toată ştirea


2013

Rosistem Mobile Invoicing

S-a lansat soluţia de facturare mobilă Rosistem Mobile Invoicing, soluție ce folosește terminale portabile sau dispozitive mobile cu Windows CE/Mobile/Embedded sau Android pentru emiterea facturilor și imprimante portabile pentru tipărirea facturilor și chitanțelor.
Citeşte toată ştirea

Rosistem Salesman Saga - Windows Mobile, Windows CE sau Windows Embedded.

Rosistem Salesman Saga, aplicația de facturare mobilă de tip SFA pentru soluția de evidență contabilă și stocuri Saga C, este acum disponibilă atât în versiune pentru netbook-uri, cât și pentru terminale portabile ce rulează Windows Mobile, Windows CE sau Windows Embedded.
Citeşte toată ştirea

Noi soluții software lansate!

Prima versiune Rosistem Mobile Checking este lansată, o soluţie mobilă de urmărire a fluxului de intrări/ieşiri şi gestiunea stocului curent.

Prima versiune Rosistem Mobile Counting este lansată, o soluţie mobilă de contorizare a intrărilor de produse pe stoc şi de calculare a stocului total intrat pe stoc.
Citeşte toată ştirea

Relansare serviciu gratuit de generare coduri de bare

S-a relansat serviciul gratuit de generare coduri de bare. Serviciul gratuit de generare coduri de bare permite generarea de coduri de bare 1D și 2D, iar imaginile cu coduri de bare generate pot fi salvate. Codurile de bare pot fi rotite la 0, 90, 180, 270 de grade și se pot specifica diverse funcționalități specifice ficărei simbologii de coduri de bare 1D și 2D.
Citeşte toată ştirea

O nouă imagine

Începând cu luna iunie 2013, la împlinirea a 10 ani de activitate pe piața de identificare automată, am lansat o nouă versiune a website-ului Rosistem. Noul website este integrat cu sistemul de suport și contabilitate, astfel toate modificările făcute în contul de client sunt disponibile automat în zona contului de client.

De asemenea, noul website are publicate mai multe produse software dezvoltate în cei 10 ani de activitate, fiecare produs având manualele de utilizare și broșurile de prezentare disponibile online, precum și o gamă largă de tutoriale. Fiecare produs are o secțiune de istoric al versiunilor cu detalierea opțiunilor modificate sau a problemelor și erorilor rezolvate.
Citeşte toată ştirea


2012

Actualizare prețuri componente pentru coduri de bare

Începând 20 aprilie 2012 prețurile pentru componentele de coduri de bare au fost reduse cu 10%. Componentele dezvoltate pe tehnologia .NET au fost grupate în pachetul Rosistem Barcode.NET care conține atât componentele pentru WinForms, ASP.NET, WPF, Silverlight cât și pentru Windows Mobile/CE.
Citeşte toată ştirea


2011

Reduceri de prețuri

Începând cu 15 aprilie 2011 prețurile produselor noastre Rosistem Barcode Image Generator software pentru generat coduri de bare și salvarea lor sub formă de imagini, Rosistem Barcode Label Designer, Rosistem RFID Label Designer și Rosistem ID Card Designer au fost reduse cu 50% pentru a ajuta companiile ce au nevoie de generarea și imprimarea de coduri de bare pe etichete să poată beneficia de produse puternice și ușor de utilizat la un cost minim.
Citeşte toată ştirea


2010

Actualizare versiuni

Produsele software dezvoltate de Rosistem au fost actualizate. Soluțiilor le-au fost adăugate noi funcționalități, li s-au remediat anumite probleme semnalate de clienți și li s-a trasat o nouă interfață. De asemenea soluțiile mobile au fost testate cu noi modele de terminale portabile și le-a fost verificată compatibilitatea cu noile modele terminale portabile.
Citeşte toată ştirea


2009

Preţuri disponibile online pentru produse

Începând cu 15.01.2009 o parte din produsele noastre prezentate pe website au afişate şi preţurile în funcţie de modalitatea de licenţiere. Am luat decizia de a afișa prețurile și modalitățile de licențiere pentru o transparență mai mare și pentru ca potențialii clienți să poată să-și facă calculele necesare și să afle dacă costurile soluțiilor de care au nevoie se încadrează sau nu în bugetul alocat de clienți acestor soluții.
Citeşte toată ştirea

Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.