Cu atât de multe soluţii pe piaţă, vă întrebaţi inevitabil - "De ce ar trebui să aleg Rosistem? Care este diferenţa? De ce ar fi mai buni?” Sunt întrebări dificile şi este greu să fii imparţial atunci când să te prezinţi.

Respect

Ascultăm cerinţele clienţilor noştri. Luăm în considerare nevoile dvs. şi ne aplecăm asupra lor pentru a da valoare nevoilor dvs. Considerăm clienţii noştri ca pe nişte prieteni şi-i tratăm cu prietenie - cu respect, onestitate, înţelegere şi cu dorinţa reală de a-i ajuta.

Precizie

Oferim soluţii software sofisticate şi ştim cât de important este să obţineţi răspunsuri de calitate de la oameni ce au pregătire în domeniu. Problemele de suport la Rosistem sunt gestionate de către membrii cu experienţă ai echipei, ce includ toţi membri care au construit produsele pe care le utilizaţi. Ei vor răspunde întrebărilor dumneavoastră cu precizie şi vă vor ajuta să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi.

Lider

Excelenţa în muncă a fost cea mai puternică motivaţie. Nu vom fi niciodată mulţumiţi dacă nu putem oferi cele mai bune produse de pe piaţă - produse cu performanţe de neegalat, caracteristici, personalizare şi fiabilitate - produse care vă vor face un erou în munca dvs. de zi cu zi.

Orientare către client

Contaţi pe inginerii noştri, pe tehnicienii şi managerii de clienţi pentru a aborda cu uşurinţă provocările operaţionale cu care vă confruntaţi în fiecare zi.

Viteză

Cu fiecare lansare veţi găsi produse noi şi caracteristici noi cu resurse şi documentaţii îmbunătăţite. Veţi găsi îmbunătăţiri constante în toate liniile de produse.

Expertiză

Prin integrarea de soluţii de coduri de bare, RFID şi de colectare a datelor WiFi, clienţii noştri au ajuns la creşterea eficienţei atât de pe teren, cât şi din back office.

Simplitate

Oferim o modalitate simplă de acordare a licenţelor, astfel încât să nu pierdeţi timp preţios luptându-vă cu activările obscure şi temându-vă că produsul dvs. s-ar putea să fie stricat din cauza licenţierii ingenioase. Credem în păstrarea lucrurilor simple şi ne concentrăm pe livrarea de soluţii software solide, mai degrabă decât pe modalităţi de licenţiere solide.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.