Prezentare

Rosistem a luat fiinţă pe 9 ianuarie 2003 pentru a furniza soluţii IT&C în domeniul identificării automate. Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software destinate companiilor care întampinau dificultăţi în gestionarea bunurilor, a forţei de vânzări, a gestionării depozitelor şi a identificării bunurilor din cadrul companiei. Rosistem continuu îşi îmbunătăţeşte produsele sale şi dezvoltă altele noi pentru a ajuta companiile să se dezvolte şi pentru a avea o strictă gestionare a resurselor. Credem că Rosistem va continua să ofere o gamă largă şi avantajoasă de soluţii nu numai bazate pe tehnologiile avansate, dar şi pe securitatea soluţiilor, a costurilor cât mai reduse şi nu în ultimul rând conform cerinţelor clienţilor nostri.

Compania îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, cunoscută ca furnizor serios de soluţii AIDC în România şi în străinătate. Printre produsele oferite de noi enumerăm: soluţii de generare a codurilor de bare, design etichete şi carduri, componente pentru generarea codurilor de bare special dezvoltate pentru companiile care au ca activitate dezvoltarea de software, soluţii complete de gestionare a depozitelor, de inventariere a bunurilor din cadrul companiilor, de urmărire a produselor în teren şi a mişcărilor acestora, soluţii de automatizare a forţei de vânzări şi soluţii de identificare a persoanelor pe baza de carduri sau amprentă digitală. Suntem specializaţi în soluţii de imprimare a codurilor de bare, soluţii de colectare a datelor pe baza codurilor de bare, soluţii OCR/ICR/OMR/MICR. Ca atare ne adresăm tuturor companiilor, fie mici, medii sau mari corporaţii. Soluţiile noastre sunt însoţite de servicii profesionale de suport, asistenţă la sediul clientului şi servicii de training. Totodată pentru fiecare soluţie, Rosistem va oferi versiuni noi şi modificate pe baza cerinţelor fiecărui client.

Viziune

Viziunea Rosistem este de a furniza soluţii AIDC de înaltă calitate, produse şi servicii noi axate pe acurateţe şi viteză de operare. Soluţiile noastre ajută clienţii să devină lideri în sectorul lor de activitate. Algoritmii din soluţiile noastre software împreună cu echipamente hardware optimizate, realizează un sistem cost-eficienţă performant pentru clienţii nostri. Utilizăm ultimele standarde AIDC pentru realizarea de soluţii de înaltă performaţă. Suntem axati în ajutarea clienţilor să-şi dezvolte propriul sistem informaţional al soluţiilor ce se implementează şi pentru o actualizare a lor în viitor.

Inovare

Credem că legătura dintre client şi soluţiile Rosistem sunt foarte importante, de aceea căutăm să furnizăm soluţii ce înglobează tehnologii de ultimă oră pentru a permite clienţilor noştri să beneficieze de ultimele tehnologii implementate în soluţiile Rosistem.

Suport tehnic

Pentru a ajuta companiile să folosească la maxim soluţiile noastre şi pentru a remedia eventualele disfuncţionalităţi, Rosistem oferă suport tehnic online non-stop, iar pe baza contractelor de suport post garanţie şi mentenanţă, Rosistem oferă suport tehnic la sediul clientului sau telefonic.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.